Blog

Maškrtenie

23.09.2015 15:40
Patríte aj vy k maškrtníkom ako ja? Rada sa s vami podelím o moje recepty a skúsenosti z oblasti varenia a pečenia. Zbožňujem sladkosti, hlavne všetko čokoládové ale nepohrdnem ani ovocnými dezertami. Spojenie sladkého cesta a kyslého ovocia je pre mňa balzamom na dušu. Dúfam, že moje recepty si...

Prvá správa

23.09.2015 14:58
Dnes bol spustený náš nový blog. Prosím sledujte ho, budeme sa snažiť prinášať vždy aktuálne informácie. Čítať správy tohto blogu je možné aj cez RSS kanál.
<< 1 | 2 | 3

Vedeli ste?

Ochorenia z potravín

22.12.2020 13:43
Nezabudnite, že s potravinami sa zaobchádza opatrne, dodržujeme správne skladovanie, výrobu a hygienu. Do poškodených alebo zle uskladnených potravín sa môžu dostať choroboplodné zárodky, ktoré môžu človeku spôsobiť nemalé zdravotné problémy, dokonca aj otravy. Takú Salmonelu asi pozná každý -...

Zelenina a ovocie

22.12.2020 13:20
Pri príprave každého jedla či už je to čerstvý šalát alebo varené jedlo je dôležitá jedna vec, a to je kvalita a četstvosť surovín, ktoré idete použiť. Vždy si vyberajte kvalitné, chutné, voňavé a dozreté plody zeleniny a ovocia. Vecte, že kvalita a plná chuť ovocia a zeleniny zohrá dôležitú úlohu...

Farebný marcipán

04.02.2017 21:28
Jednoduchá rada pre tých, ktorý by radi doma spravili z marcipánu niečo zaujímavé a hlavne jednoduché. Robila som doma raz tortu k narodeninám svojho syna a mala som strašne veľa zvyškov marcipánu a každý bol inej farby. Tak ma napadlo, že ich zmiešam dokopy a vznikla z toho jedna krásna hmota,...

Mrvenička

23.09.2015 20:19
Keď robíte jablkový koláč s mrveničkou, tak môžte použiť aj iné ovocie ako sú jahody, černice, ríbezle, čučoriedky a pod. Pod vrstvu mrvenice však najprv musíme nasypať lyžicu zemiakového škrobu. Ten na seba naviaže nadbytočnú tekutinu, ktoré plody pri pečení pustia, a mrvenica sa tak nerozmočí.

Diskusná téma: vášeň pre varenie a pečenie

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok

Fotogaléria: Recepty